top of page
Marble Surface

Online Försäljning

Nannic Online Försäljning

Huden är vårt största organ och en viktig skyddande barriär mot yttre påfrestningar. Hudens hälsa avspeglar vår insida och påverkas av faktorer som livsstil, kost och genetiska förutsättningar.

 

För att bevara en frisk och hälsosam hud är det viktigt att förstå den verkliga

orsaken till hudens förändringar och åldrande. Genom mångårig forskning har Nannic utvecklat en banbrytande bioaktiv hudvårdsserie med några av de mest effektiva och resultatinriktade produkterna som finns på marknaden idag.

 

Med den senaste teknologin och djup kunskap om vår mänskliga metabolism, kombinerar Nannic naturligt kraftfulla ingredienser för att utveckla optimala hudvårdsprodukter som bromsar hudens åldrande.

Nannic bioaktiv hudvård är en komplett hudvårdsserie med skonsam rengöring, högkoncentrerade aktiva serum och revolutionerande serum-in-cream produkter

som rekommenderas för alla hudtyper, även för känslig hud.

 

Produkterna är dermatologiskt testade och har medicinsk bevisade effekter samt består huvudsakligen av växtbaserade ingredienser. Produkterna från Nannic är tillverkade med produktionsmetoder som främjar en hållbar utveckling och värnar om miljön.

Produkterna tillverkas i Belgien och i laboratoriet samarbetar forskare och dermatologer från hela världen. 

bottom of page